WillTri mukana valtakunnallisessa SuurJoroinen tapahtumassa

Korona-viruksen takia legendaarinen Joroisten puolimatkan kilpailu on tältä kesältä peruttu, mutta puolimatkalla kisaavien seuralaisten menohaluja lievitetään WillTrin toimesta osallistumalla valtakunnalliseen SuurJoroinen tapahtumaan. SuurJoroinen järjestetään ympäri Suomen triathlonseurojen toimesta.

Uintiosuus järjestetään Myllysaaressa WillTrin omalla avovesiuintireitillä. Startti tapahtuu kello 8:00 kootusti rannasta ja jokainen osallistuja ui oman suorituksensa seuraavanlaisella reitillä. Uintiosuuden mitta on n. 1900m.

Lähtö siis uimarannan sataman puoleisesta kulmasta, josta uidaan oikeanpuolimmaiselle poijulle. Tämän jälkeen kierretään rataa (WillTrin poiju 1 – Willtrin poiju 2 – UK-poiju) kolme täyttä kierrosta ja neljännellä kierroksella uidaan UK-pojulta takaisin lähtöpaikalle. Kun saavut rantaan on uintisuoritus tehty.

Pyöräosuuden alkuun siirrytään Ruoholammelle autoilla ja sieltä aloitamme 90km mittaisen pyöräilyn kohti Luumäkeä kuutostien vierustiellä. Vierustiellä ajetaan Jurvalan liittymän ja Kärentien väliä yhteensä neljä kierrosta ja palataan lähtöpaikalle. Reitin voi tarkistaa Stravasta https://www.strava.com/routes/2718066463917374816

Juoksuosuus alkaa pyöräilyn lopetuspaikalta ja suuntaa kohti rantaraittia. Rantaraitilla juostaan kaksi kierrosta väliä Linnunrata – Korkkitehtaan ranta ja tämän jälkeen palataan alkupisteelle. Sitten saa tuulettaa 🙂 Juoksureitin löydät myös Stravasta https://www.strava.com/routes/2718070870310044000