Yhteistreenit

WillTri järjestää jäsenilleen yhteisharjoituksia niin kesäisin kuin talvisin.

Talviaikaan seurallamme on oma uintivuoro Lappeenrannan uimahallissa, josta meille on varattu pari rataa omatoimista harjoittelua varten. Lisäksi seura on järjestänyt syksyisin ja keväisin n. viiden uintikerran mittaisen uimakoulun vapaauinnin tekniikkaharjoitteluun.

Talviaikaan pyöritämme myös spinningtreenejä yhdessä Lappeenrannan pyöräilijöiden kanssa kuntokeskus Lehmuksella. Torstaisin treenit ovat tunnin mittaisia ja sunnuntaina kahden tunnin mittaisia. Vetäjät spinningtunneille löytyvät seurojen jäsenten keskuudesta, joten vetäjäksi voi lähteä kuka tahansa.

Kesäaikaan seura järjestää Mattilan tekolammella kisasimulaatioharjoituksia, joissa pääsee valvotusti vetämään läpi lyhyen triathlonkisan. Myös yhteiset avovesiuinti-, pyöräily- ja juoksuharjoitukset ovat ohjelmassa. Lisäksi jäsenille tarkoitetussa Facebook treeni- ryhmässä jäsenet voivat kysellä harjoitusseuraa ja sitä yleensä löytyy jos ei yksin halua harjoitella 🙂

Näiden lisäksi seura on järjestänyt ohjattuja pilates-, jooga- tai kehonhuoltotunteja, yhteisiä FTP-testejä sekä kuntotestauspäiviä esimerkiksi Pajulahden liikuntakeskuksessa.