Liity jäseneksi

WillTrin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa triathlonista kiinnostunut, olit sitten konkari tai vasta-alkaja. Yhteisömme tarjoaa tukea lajin pariin tuleville. Jäseninä meillä on niin kokeneita Ironman kävijöitä kuin vielä ensimmäiseen triathlonkisaansa tähtääviä, joilta saat varmasti apua askarruttavissa asioissa. Tarkasta vielä jäsenetumme ja liity jäseneksi seuraamalla alta löytyviä ohjeita.

WillTriläiset koolla

Kuinka liityn WillTriin?

WillTrin jäseneksi liitytään SuomiSport palvelun kautta, joka toimii myös seuran jäsenrekisterinä. Liittymisen jälkeen voit itse päivittää jäsentietosi ajantasalle tarpeen vaatiessa. SuomiSportista voit myös ostaa KV-lisenssin (vaaditaan ulkomailla sekä kotimaassa Ironman ja Challenge kisoissa) sekä sporttiturva vakuutuksen. Jäsenmaksun voit käydä ostamassa SuomiSportista osoitteesta www.suomisport.fi/kirjaudu. Jos sinulla on jo profiili, voit hypätä suoraan kohtaan seurajäsenyyden ostaminen.

Profiilin luominen Suomisporttiin (tehdään kertaalleen ennen jäsenyyden ostoa)

  1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisporttiin.
  2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sähköpostiosoitteesi. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi. 
  3. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kertakäyttöisen kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista.
  4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä kaikkia omia tietoasi.
  5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

Seurajäsenyyden ostaminen 

  1. WillTrin jäseneksi voit liittyä tuolla SuomiSportissa klikkaamalla oheista linkkiä. Kun linkkiä on klikattu olet kirjautunut SuomiSporttiin, liittymisenne tulee seuran hallitukselle.
  2. Kun olet sen tehnyt, laita tästä viesti sähköpostiin osoitteeseen info (@) willtri.fi, niin käymme hyväksymässä pyyntösi. Laita viestiin myös lyhyt esittely itsestäsi.
  3. Hyväksymisen jälkeen pääsette SuomiSportissa maksamaan jäsenmaksun kohdassa Maksut.

Kun olet suorittanut maksun tai jos jäsenyyden ostamisessa tulee ongelmia, ota yhteyttä seuran jäsenvastaavan (info (@) willtri.fi tai puhelimella 050 539 5953).