Syksy on sylissä ja harjoittelu maistuu

Kesä on jo kaukana takana, syksyn säistä on saatu nauttia jo tovi. Kesäkauden päättyminen varmistettiin nostamalla Myllysaaren uimaradan poijut talvisäilytykseen viikonloppuna. Triathlon kisojen peruuntumiset harmittivat, mutta kesä meni kuitenkin nopeasti tavoitteellisen harjoittelun ja monipuolisen liikunnan merkeissä, yhdessä ja yksikseen. Muutama hulluttelukin saatiin mahdutettua kesään, ehkä jotain mahtuu vielä syksyynkin.

Syksylle on käynnissä ja suunnitteilla mukavasti aktiviteetteja seuran jäsenille. Uinnin tekniikkakurssi käynnistyi 4.10., Lappeenrannan Pyöräilijöiden kanssa jo usean vuoden ajan pyörineet sisäpyöräilytunnit polkaistiin käyntiin 8.10. Lehmuksessa, yhteislenkeillä olemme käyneet kerran viikossa 20.9. alkaen, perinteinen Talvijuoksusarja käynnistyi 6.10., avovesiuintikausi jatkui lokakuulle ja kahdesti on ehditty jo laktaattitesteihinkin.

Lappeenrannan kaupunki on kehittänyt ulkoliikuntapaikkojaan esimerkillisesti. Ulkosaleja on useassa eri paikassa, rantaraitti on yksi hienoimmista juoksureiteistä ja Huhtarin portaat iltavalaistuksessa suorastaan huutavat juoksijoita ja kuntoilijoita kiipeilemään.

Terveyttä ja syysenergiaa kaikille toivoo WillTri ry hallitus !